Presentatie

Wanneer u meer informatie wilt of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het formulier of bel direct naar 06 2204 8102

Persoonlijke presentatie van de overledene

Bij het verlies van een dierbare komt er in korte tijd veel op u af. Er moet van alles geregeld worden om een mooi en passend afscheid te creëren. Gelukkig kunt u voor veel zaken dan prima terecht bij een uitvaartondernemer. Maar voor het brengen van een ècht bijzondere en persoonlijke laatste groet, kunt u gebruik maken van mijn diensten.

sfeervolle opstelling

Als uitvaartstyliste maak ik een sfeervolle opstelling van voorwerpen die iets zeggen over het leven van de overledene bij een opbaring, condoleance, crematie of begrafenis. Daarvoor maak ik gebruik van diverse dierbare attributen en enkele persoonlijke details uit het leven van de overledene.

persoonlijke attributen

Door mijn jarenlange professionele ervaring als styliste beschik ik over allerlei decoratiematerialen. Deze materialen combineer ik met een aantal persoonlijke attributen. In overleg is veel mogelijk. Ook kan het geheel door mij, in de periode tussen het overlijden en de uitvaart, worden verplaatst. Het leven van uw naaste wordt zo op een unieke, bijzondere en persoonlijke manier herdacht.

Een prachtige en bovenal uitzonderlijke laatste groet, dat is mijn missie als uitvaartstyliste.

Presentatie
Presentatie
Presentatie
Presentatie

Wilt u een vrijblijvend gesprek?