Samenwerking

Wanneer u meer informatie wilt of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het formulier of bel direct naar 06 2204 8102

Samenwerking uitvaartstyliste en afscheidsfotografe

Anja Zwanenburg en Jacqueline Schuurman bieden afzonderlijk diensten aan die een mooie en persoonlijke aanvulling zijn bij de uitvaart. De een als afscheidsfotografe en de ander als uitvaartstyliste.

Vastleggen van het afscheid

Anja legt op integere wijze de bijzondere gebeurtenis van afscheid nemen vast met de camera en verwerkt dit in een herdenkingsalbum. 'Vaak beleeft men de uitvaart in een roes. Het kan veel troost geven om later nog eens op zo’n dag terug te kijken. Ook voor nabestaanden die niet aanwezig kunnen zijn bij het afscheid of voor kinderen, is een dergelijk fotoalbum enorm waardevol', aldus de fotografe. Wilt u enkel gebruik maken van de diensten van de afscheidsfotografe, dan kunt u terecht bij Anja Zwanenburg www.az-afscheidsfotografie.nl

Styling van het afscheid

Ook Jacqueline verzorgt een bijzondere aanvulling op de herdenking van een dierbare. Ze maakt als uitvaartstyliste een sfeervolle en persoonlijke opstelling bij het afscheid. 'Daarbij maak ik gebruik van diverse dierbare voorwerpen, enkele persoonlijke details uit het leven van de overledene en eigen decoratiematerialen en accessoires', vertelt de styliste.

Condoleancekast

Tijdens de uitvaart kan ook een eigen ontworpen condoleancekast worden ingezet. Deze plexiglazen lichtgevende kubus wordt gedecoreerd met passende foto’s en kan voorzien worden van een persoonlijk item van de overledene. De kast kan gebruikt worden als tafeltje voor het condoleanceregister of kan dienst doen als lessenaar tijdens de herdenkingsdienst. ‘Een prachtige en bovenal uitzonderlijke laatste groet creëren’, dat is onze missie.

Samenwerking
Samenwerking
Samenwerking
Samenwerking

Wilt u een vrijblijvend gesprek?