Over mij

Wanneer u meer informatie wilt of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op via het formulier of bel direct naar 06 2204 8102

Jacqueline Schuurman, uitvaartstyliste

Ruim 20 jaar inmiddels run ik mijn bedrijf Blikvanger Styling. Volop professionele ervaring dus. In interieur- en verkoopstyling, het etaleren van zowel winkelpanden, etalages als kantoorruimtes èn woningfotografie. Kortom: een allround styliste voor bedrijven en particulieren. Ik merk als ondernemer dat ik mezelf moet blijven ontwikkelen en dat in de loop der jaren mijn interesses veranderen. Van zakelijk naar meer persoonlijk. Nadat een goede vriend mij vroeg om een persoonlijke presentatie te maken bij de kist en dit op een hele positieve manier ontvangen werd, ben ik uitvaartstyliste geworden.

uitzonderlijke laatste groet

Door het bundelen van mijn vakkennis, ervaring en stylingkwaliteiten, kan ik mijn diensten op een efficiënte en effectieve manier benutten. Als uitvaartstyliste moet ik snel kunnen handelen en verplaats ik me elke keer weer in de persoonlijke situatie van de nabestaanden. Het geeft mij veel voldoening om voor de familie van de overledene een unieke aanvulling te zijn op het afscheid. ‘Een prachtige en bovenal uitzonderlijke laatste groet’, dat is mijn missie.

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

  • Betrokken & professioneel
  • Integer & veelzijdig
  • Creatief & ervaren